Jong voetbaltalent helpen om beter te worden, dat is waar we het voor doen.

Armando Groot

Oprichter Soccer Academy

 

 

AG Soccer Academy wil jeugd amateurvoetballers de handvatten bieden om hun talent op professionele wijze verder te ontwikkelen en om zo de beste voetbalversie van zichzelf te worden. Dit betekent een extratraining per week, in aanvulling op de trainingen bij de eigen club. Per week wordt er een ander thema behandeld. Verder worden de kinderen zowel sportief als psychologisch begeleid door professionals om zo een totale voetballer neer te zetten, zowel fysiek als mentaal. Dit betekent de juiste mind-set creëren en eventuele blokkades wegnemen. We creëren de fysiek en de mentaliteit van een winnaar.

Regioteams

Naast de Soccer Academy zijn er momenteel drie Regioteams. In Flevoland, Gelderland en Groningen. Deze vallen allen onder AG Soccer Academy. De Regioteams willen een podium bieden aan jeugdspelers om hun talent te tonen en onvergetelijke ervaringen bieden om hen zo te helpen en stimuleren in de verdere voetbalontwikkeling. (Internationale) toernooien tegen BVO's en spelersbegeleiding vallen hieronder. Doordat er veel tegen BVO"s gespeeld wordt, wordt er een platform geboden waarop de kinderen hun kwaliteiten kunnen laten zien aan scouts van deze Betaald Voetbal Organisaties. Sommige kinderen maken daadwerkelijk de overstap naar een BVO vanuit het Regioteam, voor allen geldt sowieso dat het een onvergetelijke ervaring en levensles is om op zo'n hoog niveau te mogen voetballen.

Scouting

Voor een Regioteam moet je gescout worden. Heeft je kind meegedaan aan een selectie- of scoutingsdag, maar heeft hij het net niet gehaald, dan is het mogelijk om via de AG Soccer Academy alsnog door te stromen naar één van de Regioteams. Het voordeel van een mogelijke instroom via de Academy is dat de kinderen wekelijks gezien worden door de trainers, waardoor zij zich een nog beter beeld van de speler kunnen vormen.

Ook in Utrecht en Brabant zijn Regioteams in ontwikkeling.

 

Wil je meer weten?

BEL OF APP

06-22 20 99 95

Mail ons